Skip to main content
Winkelmand is leeg

Medicovi - Front

Zooltjes voor voorvoetpijn en metatarsalgie 

medicovi-front-zool-voorvoetpijn

€ 39,90 per paar

De Medicovi ® Front zooltjes zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij pijn onder de voorvoet en andere voorvoet-problemen. Dit model steunzool ontlast de voorvoet en is een uitkomst bij klachten zoals pijnpunten onder de (voor-)voet en metatarsalgie.

Beschikbare maten

 • Niet goed geld terug! (lees meer)

 • Gratis verzending!

 • Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
 • Ook verzending naar België
 • Past door de brievenbus
 • NB: bij bestelling van meerdere paren krijg je korting, zie de staffelprijzen.

  De Medicovi ® Front zooltjes richten zich op de voorkant van de voet voor een beter gedempte ondersteuning. Ze passen zich aan aan de vorm van je voet en blijven zich aanpassen terwijl je gedurende de dag beweegt. De inlegzolen zijn geschikt voor dagelijks gebruik, vooral bij pijn aan de voorkant van de voet. Ze verbeteren de doorbloeding in voeten en benen en bevorderen een betere lichaamshouding. Ze geven daardoor minder belasting voor enkels, knieën en rug. 

  Medicovi ® Front zooltjes worden ook gebruikt ter voorkoming van koude voeten (wintervoeten). Ook worden de inlegzolen geadviseerd ter voorkoming van jicht. Ervaar zelf het aangename gevoel van lopen op water! Ze werken door de speciale constructie preventief tegen het ontstaan van een hielspoor. Een ´hielspoor´ (ontsteking aan de peesplaat) ontstaat meestal in combinatie met een doorgezakte voorvoet. Ons advies is om, na herstel van de hielspoorklachten, de Medicovi ® Front zooltjes te gebruiken. De Medicovi ® Front zooltjes zijn slechts 2 mm hoog, daardoor geschikt in iedere goed passende schoen. Let op! Voor een optimale werking van de zooltjes is het van belang dat ze op een vlakke ondergrond geplaatst worden.

  Medicovi ® Front  waterzolen bevorderen de elasticiteit van de pezen en hebben een pijn ontlastende functie. De voortdurende waterbewegingen in de Medicovi ® Front inlegzolen bevordert de elasticiteit van de pezen. Tegelijkertijd heeft de daaronder liggende watergevulde hakbescherming een pijn ontlastende functie. Deze combinatie van comfortabele voetmassage en druk beperkende ondersteuning van de hak, bepaalt de werkzaamheid van de Medicovi ® Front zooltjes.

  NB: Bouw het dragen van de zooltjes altijd rustig op gedurende een paar dagen: je moet er vaak even aan wennen. 

 • Maat/pasvorm
  Ideaal voor smalle voeten. Medicovi ® Front zooltjes zijn ontworpen om de vorm en beweging van de spieren en pezen van de voeten aan te vullen.

  Soort schoeisel
  Ideaal voor mocassins, ballerina's en smalle formele schoenen. Ze kunnen ook worden gedragen met sneakers en open schoenen.

  De dikte van het inzetstuk
  Superdunne demping voor strakke schoenen. Het voorste gedeelte is 2 mm dik en het hielgedeelte ook.

  Maattabel

  Eu maat Voetlengte
  Maat 36 - 37 24,0 cm
  Maat 38 - 39 25,5 cm
  Maat 40- 41 27,5 cm
  Maat 42 - 43 28,5 cm
  Maat 44 - 45 30,0 cm
  Maat 46 - 47 31,0 cm

  Onze inlegzolen mogen aan de voorkant rondom bijgeknipt worden om ze goed passend te maken. Doe dit met een goede scherpe schaar. Let wel op dat je niet door het watergevulde deel knipt. Aan de onderkant is met lijntjes op de zool aangegeven waar je mag knippen, dus dit gaat altijd goed.

 • Meer over het bestellen in de webshop en details over het betalen, , verzenden, retourneren, eventuele klachten en natuurlijk hoe onze 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie werkt vind je op onze klantenservice pagina:

  Naar de Klantenservice

  Wil je meer weten over voorvoetpijn en hoe onze zooltjes hierbij kunnen helpen, kijk dan op ons informatieartikel hierover

  Voetklachten bij diabetes

Bestelformulier

NB: bij bestelling van meerdere paren krijg je korting, zie de staffelprijzen.

Maat 36-37
€39,90
Bestellen
Maat 38-39
€39,90
Bestellen
Maat 40-41
€39,90
Bestellen
Maat 42-43
€39,90
Bestellen
Maat 44-45
€39,90
Bestellen
Maat 46-47
€39,90
Bestellen