Skip to main content
Winkelmand is leeg

Medicovi - Twin-heels

Zooltjes voor hielspoor & hielpijn

Medicovi Twin-heels hielspoor zooltjes

€ 49,90 per paar

De Medicovi ® Twin-Heels hielspoor zooltjes bieden effectieve hulp bij het behandelen van hielspoor en peesplaatontsteking. Het water in de zool neemt de pijn onder de hiel weg omdat de druk verdeeld wordt over de hele voet. De Medicovi ® Twin-Heels zooltjes zijn voorzien van een een extra drukverlagend element. De pijn aan de hiel verdwijnt hierdoor (grotendeels) zodra je op de zooltjes gaat staan.

Beschikbare maten

  • Niet goed geld terug! (lees meer)

  • Gratis verzending!

  • Binnen 24 uur verstuurd!
  • Ook verzending naar België
  • Past door de brievenbus

NB: bij bestelling van meerdere paren krijg je korting, zie de staffelprijzen.

De Medicovi ® Twin-Heels hielspoor inlegzolen zijn een uitstekende en eenvoudige behandeling van hielspoorklachten. Het bewegende water in de zooltjes zorgt voor activering van de voetzool en verbeterd de doorbloeding. Dit is erg belangrijk voor een snel herstel van de hielpijn. De Medicovi inlegzolen hebben ook zeer gunstige eigenschappen bij knie-, heup en rugproblemen.

De Medicovi ® Twin-Heels inlegzolen zijn onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor zijn ze met name geschikt bij hielspoor, peesplaatontsteking en andere vormen van hielpijn. De zooltjes geven een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de pijnlijke drukpunten.

De werking van Medicovi Twin-Heels inlegzolen bij hielspoor

Medicovi ® Twin-Heels waterzolen bevorderen door de waterbeweging in de zooltjes de elasticiteit van de pezen en hebben een pijn ontlastende functie.  Tegelijkertijd heeft de daaronder liggende watergevulde hakbescherming een dempende functie zodat je zacht loopt. Deze combinatie van comfortabele voetmassage en drukbeperkende ondersteuning van de hak bepaalt de werkzaamheid van de Medicovi ® Twin-Heels hielspoor zooltjes.

NB: Bouw het dragen van de zooltjes altijd rustig op gedurende een paar dagen: je moet er vaak even aan wennen. 

Maat/pasvorm
Ideaal voor smalle voeten. Medici Twin-Heel zooltjes zijn ontworpen om de vorm en beweging van de spieren en pezen van de voeten aan te vullen.

Soort schoeisel
Ideaal voor mocassins, ballerina's en smalle formele schoenen. Ze kunnen ook worden gedragen met sneakers en open schoenen.

De dikte van het inzetstuk
Superdunne demping voor strakke schoenen. Het voorste gedeelte is 2 mm dik. Het hielgedeelte is 4 mm dik.

Maattabel

Eu maat Voetlengte
Maat 36 - 37 24,0 cm
Maat 38 - 39 25,5 cm
Maat 40- 41 27,5 cm
Maat 42 - 43 28,5 cm
Maat 44 - 45 30,0 cm
Maat 46 - 47 31,0 cm

Onze inlegzolen mogen aan de voorkant rondom bijgeknipt worden om ze goed passend te maken. Doe dit met een goede scherpe schaar. Let wel op dat je niet door het watergevulde deel knipt. Aan de onderkant is met lijntjes op de zool aangegeven waar je mag knippen, dus dit gaat altijd goed.

Meer over het bestellen in de webshop en details over het betalen, , verzenden, retourneren, eventuele klachten en natuurlijk hoe onze 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie werkt vind je op onze klantenservice pagina:

Naar de Klantenservice

Wil je meer weten over hielspoor / hielpijn en wat onze zooltjes voor je kunnen betekenen, kijk dan op ons informatieartikel hierover

Hielspoor en hielpijn

Bestelformulier

NB: bij bestelling van meerdere paren krijg je korting, zie de staffelprijzen.

Maat 36-37
€49,90
Bestellen
Maat 38-39
€49,90
Bestellen
Maat 40-41
€49,90
Bestellen
Maat 42-43
€49,90
Bestellen
Maat 44-45
€49,90
Bestellen
Maat 46-47
€49,90
Bestellen